Epilly

terug

Algemene informatie en huurvoorwaarden

Aankomst- en vertrekttijden en ontbijt- en dinertijden

De kamer(s) is/zijn op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur voor u beschikbaar en dienen op de vertrekdag tussen 8.30 en 10.00 uur te worden verlaten. Om de rust in het kasteel te bewaren is er geen vertrek mogelijk voor 8.30. U wordt verzocht uw aankomst tussen 16.00 en 19.00 uur te plannen. Als dat niet lukt dan horen wij graag tijdig welk tijdstip u verwacht te arriveren.

Ontbijt wordt geserveerd tussen 8.30 en 10.00 uur.

Tables d'hotes begint normaal gesproken rond 19.00-19.30 uur.

Reservering en betaling
Reserveringen worden in principe via e-mail gedaan via info@epilly.com. Telefonische reserveringen moeten via e-mail bevestigd worden. Genoemde wijzen van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. Na reservering ontvangt u een e-mail met bevestiging van uw reservering en de factuur. Een eerste aanbetaling van 50% van het totaalbedrag moet binnen vijf dagen overgemaakt worden op onze Nederlandse ABN rekening 55 74 38 284 t.n.v. W.A Eikelboom te Epilly, Chaumont sur Tharonne (41600 France). Het resterende bedrag mag natuurlijk ook gewoon vooraf worden overgemaakt, of kan ter plaatse contant worden voldaan (ter plaatse zijn geen pin- of creditcardmogelijkheden).

Annulering door huurder
Annuleringen dienen zo spoedig mogelijk telefonisch aan ons doorgegeven te worden en via e-mail bevestigd. Tot 8 weken voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 25 % van de verblijfskosten. Bij annulering 8 tot 4 weken voor aanvang van de verblijfsperiode is 50% van de verblijfskosten verschuldigd. Bij latere annulering is de gehele som verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook om naast een reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid
Het spreekt voor zich dat gedurende het verblijf de gast aansprakelijk is voor de kamer(s), de inrichting en alle zaken die daarbij horen. Eventuele schade die u veroorzaakt moet aan ons worden gemeld en zal moeten worden vergoed.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of materiŽle schade tijdens uw verblijf in en om het huis


terug

no smoking

Valid HTML 4.01 Transitional