full screen: Ferme de l'Epilly Full screen
luxe vakantiehuis in de Loire - Frankrijk Startpage Epilly Homepage gite Homepage chambres Gite buiten Gite binnen Omgeving van de gite Prijzen Contact Fotoboeken

vakantiehuis met prive zwembad

<indien u het plaatje niet kunt lezen vindt u hieronder de tekst nogmaals>

La ferme de l´Epilly staat op het 9 hectare tellende landgoed van le Château de l´Epilly. Bij de geheel vrij gelegen boerderij heeft u een eigen privé-terrein van ruim 1100 m2. Hierop kunnen de kinderen (in het zicht) naar hartelust rennen, spelen, voetballen enzovoorts, terwijl u op het terras geniet van een lekker wijntje en een Frans kaasje. En in uw eigen zwembad kan er lekker gespetterd worden. Natuurlijk ontbreekt ook de barbeque niet in dit geheel.
Verder vindt u op het landgoed een mooie wandelroute, een speeltuintje met glijbaan, schommels, een draaimolen, speelhuisjes, een grote trampoline en een tafeltennistafel. Op afspraak kunt u op het terrein ook pijl en boog schieten en paintballen. Met de fiets eropuit kan ook, want er zijn ook fietsen te huur (evt. met kinderzitjes). En u kunt natuurlijk wat komen drinken op het terras van het kasteel of s’avonds genieten van een uitgebreid 3-gangen diner (terwijl uw kinderen lekker rustig liggen te slapen in uw vakantiehuis).