Epilly

terug

Algemene informatie en huurvoorwaarden

Aankomst en vertrek
De zaterdag geldt in principe als wisseldag. La ferme de l'Epilly is op uw eerste huurdag beschikbaar vanaf 16.00 uur en dient op de laatste huurdag voor 10.00u te worden verlaten. U wordt verzocht uw aankomst op de eerste dag te plannen tussen 16.00 en 19.00 uur. Als dat niet lukt dat niet, horen wij graag tijdig welk tijdstip u verwacht te arriveren.

Reservering en betaling
Reserveringen worden in principe via e-mail gedaan via info@epilly.com. Telefonische reserveringen moeten via e-mail bevestigd worden. Genoemde wijzen van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. Na reservering ontvangt u een e-mail met bevestiging van uw reservering en de factuur. Een eerste aanbetaling van 30% van het totaalbedrag moet binnen vijf dagen overgemaakt worden op rekeningnummer NL 18 ABNA 0557 438 284 t.n.v. W.A. Eikelboom en E.E.J. Weijers te Epilly, Chaumont sur Tharonne (41600 France). Het resterende bedrag moet uiterlijk zes weken voor aankomstdatum worden overgemaakt op genoemd bankrekeningnummer. Het is natuurlijk ook mogelijk het totaalbedrag in één keer te voldoen. Bij boekingen binnen zes weken voor aanvang van de huurperiode moet het totale bedrag in één keer worden overgemaakt. Ontvangst van uw betaling wordt door ons via e-mail bevestigd.

Electriciteit
Elektriciteit wordt na het verblijf afgerekend naar werkelijk verbruik. Haardhout is beschikbaar tegen een vergoeding van 5 euro per zak.

Huisdieren
Ook huisdieren zijn in overleg welkom in Ferme de l'Epilly. Per huisdier wordt 20 euro per week in rekening gebracht. Bij reservering moet vermeld worden of en zo ja, hoeveel huisdieren worden meegenomen.

Beddegoed en linnengoed
De bedden in la Ferme de l'Epilly zijn voorzien van dekbedden en kussens. Linnengoed is te huur tegen een vergoeding van 5 euro per persoon per verblijf.

Schoonmaak
Voor de eindschoonmaak wordt een bedrag van 40 euro in rekening gebracht. Wij verwachten wel van u dat u het huis opgeruimd achterlaat; afwas gedaan, beddengoed afgenomen, afvalzakken verzameld en dichtgeknoopt in de daarvoor bestemde container, etc.

Annulering door huurder
Annuleringen dienen zo spoedig mogelijk telefonisch aan ons doorgegeven te worden en via e-mail bevestigd. Tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode bedragen de annuleringskosten 25 % van de huursom. Bij annulering 8 tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode is 50% van de huursom verschuldigd. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook om naast een reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten.

Borg en Aansprakelijkheid
Het spreekt voor zich dat gedurende het verblijf de huurder aansprakelijk is voor de woning, de inrichting en alle zaken die daarbij horen. Eventuele schade die u veroorzaakt moet aan ons worden gemeld en zal moeten worden vergoed. Vooraf wordt een borg gevraagd van 175 euro. Deze zal na uw verblijf worden teruggestort op uw rekening, verminderd met de kosten voor werkelijk electriciteitsverbruik en vergoeding voor eventuele schade. Mochten de electriciteitskosten en eventuele schade meer bedragen dan deze borg, dan zal het restantbedrag natuurlijk alsnog naar ons moeten worden overmaken. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of materiële schade tijdens uw verblijf in en om het huis


terug

no smoking

Valid HTML 4.0 Transitional